10 de marzo de 2012

MITJA MARATO VILA-REAL 2012

El diumenge passat, Juan Quílez i jo, participàrem en la 29 edició de la Mitja Marató de Vila-Real.

Alba y Juan
En primer lloc, comentar que el recorregut de la prova em va resultar un poc monòton, pel fet de consistir en dues voltes a un circuit completament urbà i més bé desèrtic, per tractar-se d’un diumenge a les 9 del matí.

En quant a l’organització, prou bé. Avituallament cada 5 km. i beguda isotònica la finalitzar la cursa, junt amb samarreta tècnica, aigua, taronges i barreta energètica. Però això si, un poc deficient la senyalització dels km., ja que la majoria no estaven indicats.
Destacar també la falta d’educació d’alguns conductors, que fent cas omís als voluntaris que controlaven els encreuaments, en més d’una ocasió es col·locaren en mig dels participants, ocasionant situacions poc agradables.

Personalment, esperava amb il·lusió aquest dia, ja que anava a ser la meua 2a mitja després d’haver debutat en La Vall de Segó, on vaig experimentar molt bones sensacions, obtenint un bon resultat.

Els primers quilòmetres ens van eixir massa ràpids, segurament perquè em vaig deixar portar per l’emoció del moment. De tota manera, vaig decidir arriscar i intentar mantindre el mateix ritme la resta de la cursa.
Malauradament, sobre el km. 11 vaig començar a sofrir les conseqüències. Les cames ja no responien de la mateixa manera i el temps per km anava augmentant.
Conscient de l’error, fruit de la meua inexperiència, vaig seguir endavant encara que disminuint el ritme, però amb la intenció de mantindre com a mínim la meua marca personal.

Finalment, vaig aconseguir creuar l’arc de meta amb un temps de 01:43:30, millorant la meua marca un minutet i quedant en el 5é lloc en la meua categoria.
Contenta amb el resultat, la sorpresa vingué més tard, quan em vaig assabentar de que em corresponien 40 eurets per haver quedat 9a absoluta.

Per a acabar, m’agradaria agrair a tots i totes els vostres ànims i recolzament. Sobretot a Juan, per estar atent en cada moment del meu estat i per la seua enorme paciència al acompanyar-me en els entrenaments i les curses.

Fins la pròxima, companys/es.

Alba Pérez.

CURSA DE MUNTANYA XOVAR 2012

  1. Explendida mañana para practicar deporte por las montañas, aunque un poco fresquitas a primera hora.
    A las nueve de la mañana empezaba la II carrera por montaña de xovar, empezaba con una subida de pista y senda de unos 7.5 km hasta llegar al dichoso repetidor que se hace de rogar pero las vistas desde alli lo merecen, seguimos con una bajada de unos 3 Km toda de asfalto rompedora, rompedora, al final cruzamos la carretera de eslida y pa arriba como dios manda por pista hasta llegar a la senda que nos llevara a la famosa nervera despues de coronar un pico mas llevadero y a partir de hay Maricon el último cara abajo.
    Despues de conversar con varios patarros parace ser que todos muy contentos, estos son los tiempos:
    Gabino Saez 2h 08 Atletisme Almenara
    Francico Royo 2h 08
    Claudio y Pau ferrer 2h 17
    David Cardona 2h 20 Atletisme Almenara
    Robert Castelló 2h 39 Atletisme Almenara
    Rafael Clofent 2h 44 ub Esportiu de Muntanya
    Guadalupe Montoya 2h 45
    Jesus Mateos 2h 45 Club Esportiu de Muntany
    a

SEGUIDORES