28 de marzo de 2012

MITJA MARATO MONCADA 2012

LA NOSTRA COMPANYA ALBA PEREZ VA GAUDIR D´AQUESTA CURSA, I ENS CONTA COM LI VA ANAR.


El diumenge 25 de març, m’enfrontava per tercera vegada a una mitja marató, aquesta ocasió en Moncada.
Obviant un xicotet dolor que em va sorgir l’última setmana en el quàdriceps, vaig decidir participar igualment.

Molt d’ambient en la zona d’eixida i gran participació de corredors de tot arreu, per tractar-se de la primera prova que inaugurava el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

El recorregut consistia en dues voltes a un mateix circuit. Aquest, començava en l’interior del casc urbà i seguia en direcció a una zona urbanitzada anomenada “Masías”, amb dos trams de pujades per volta, de pendent suau, però prou dures per la seua longitud. La cursa finalitza amb un parell de quilòmetres (ben merescuts) descendent fins creuar l’arc de meta, situat en la mateixa zona de l’eixida.

En quant a les meues sensacions, notava cert nerviosisme per tractar-se de la primera volta que disputava una mitja marató en solitari, ja que Juan no em podia acompanyar degut a que pateix una xicoteta lesió. Però això si, vaig agrair els seus ànims en la primera volta i més tard aplegant a meta, on va recórrer els últims metres amb mi.

Resumint, vaig començar a un ritme no massa fort durant els primers quilòmetres, la qual cosa em vingué bé per a poder encarar les pujades (quasi interminables) i vaig tractar d’aprofitar les baixades per a recuperar. Finalment, vaig aconseguir el meu objectiu amb un temps real de 01:46:14.

Així que molt contenta i amb una nova experiència més, vaig quedar classificada en 6é lloc de la meua categoria.

Com és habitual, avituallament cada 5km. i al finalitzar la cursa, aigua, poma, beguda isotònica i motxilla commemorativa amb tovallola i gel.

Ens veiem en la pròxima, amb nous i millors reptes.

Alba Pérez.

26 de marzo de 2012

MARATON BARCELONA 2012

EL HEROE DEL AÑO
Me gustaria dar las gracias a toda la gente que me a apoyado en esta aventura a Sergio,Juan,Pepe,a Pedro y Joan, los miembros del club y a los del triatlon por los animos. A Saul por lanzarme en la salida a Pau y Alba por acompañarme hasta el km 10 a mis primos Lorenzo y Manolo por llevarme hasta el km 30 a David por estar esperandome en el 34 y llevarme hasta el 40 y como no a Javi pato por estar en cada avituallamiento recordandome que me hidratara y a mi mujer y mis hijos por hacer los 2 ultimos kilometros a mi lado MUCHAS GRACIAS A TODOS por que aunque me haya venido solo todos habeis estado ahi.

Se me olvidaba dar las gracias a mi hermano y mi sobrino Adrian por llevarme a la estacion para embarcar en esta locura.
Luciendo orgulloso su trofeo, CAMPEON!!!!

COMO SI FUESE EL TRAJE DE LA COMUNION
LA MARCA DEL HEROE

MARATON BORRIOL 2012

SOMOS COMO LA CERVEZA SAN MIGUEL, DONDE VA............ TRIUNFA

MARIAN 2ª VETERANA, Y MIGUEL 3º VETERANO, GRACIAS A SERGIO QUE LES ACHUCHABA CON UNA VARA DE AVELLANO EN EL LOMO.
GRANDESSSS
Marian, de blanco inmaculado
Sergio, buscando una buena vara
 


Bajando a muerte












Subiendo o escalando?
El rey Miguel en el cajón

SEGUIDORES